PIZZA KING

Pizza King tájékoztató

A Pizza King 2018 április 20-án kezdte meg működését Párkányban kis létszámmal, de annál nagyobb elkötelezettséggel, igazi családias légkörrel. Csak házhoz szállítunk, helyben fogyasztásra nincs lehetőség. Pizzáink receptje egyedi, nem az olasz, hanem az itteni fogyasztók íz világához igazítva készítjük. Ennek jegyében készítjük pizzáinkat, jelenleg több mint 40 féle variációban. A megrendelés után a pizzákat azonnal, mindig friss alapanyagokból készítjük. Alulra tesszük a sajtot, hogy ne csak ízben, látványban is élményt nyújtson. Nem használunk adalékanyagokat. Bár fő profilunk a pizza, de ma már a pizzák mellett, készítünk gyrosokat, tésztákat, salátákat, wrapokat, desszerteket.

Számos pizzéria filozófiáját így tudnák körülírni: "Minél többet, minél gyorsabban, minél olcsóbban." Ezzel önmagában nincs is gond, mivel egy vállalkozás csak akkor tud egyről a kettőre lépni, hogyha szigorúan szabályozza működését. Csak egy apró probléma akad: van egy szint, amit csak akkor tudnak átlépni, hogyha lemondanak ételeik minőségéről. És sajnos az a tapasztalatunk, hogy a pizzériák legtöbbje a többletbevételért hajlandó feladni a minőséget. Ez azt jelenti, hogy amit lehet, előre lesütnek, lefagyasztanak, a tésztákat pedig elősütik. De nem nálunk!

Ettől is különbözik a Pizza King pizzéria

A Pizza King sikere a cég filozófiájában rejlik mivel számunkra nem a mennyiség, hanem mindig is a minőség lesz a fontos. Ennek eredményeképpen a pizza tésztákat minden reggel frissen gyúrjuk, egy napot pihentetjük és a rendelések időpontjához mérten kezdjük elkészíteni pizza különlegességeinket.

A Pizza King pizza tésztája

Az igazi pizza frissességének kulcsa az, hogyha nem fagyasztott tésztákat használunk. Ezáltal nem használunk előre elkészített és lefagyasztott pizza lapokat, hanem mindig frissen gyúrjuk pizza tésztáinkat, majd egy napot pihentetjük a tésztát. Pizza tésztáink egyedi izéért, puhaságáért és ropogós héjáért különleges búzalisztünk, valamint szakácsaink tapasztalata felel. A minőség megőrzéséért szigorú minőségi szabályokat állítottunk fel, hogy magas színvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani rendelőink számára. A megfelelő alapanyagokat szakácsaink választják ki és dolgozzák fel pizza feltétnek. Ezért a legfontosabb és legkiemelkedőbb célunk, hogy gondosan elkészített és minőségi ételeket készítsünk rendelőinknek.

Nem létezik sikeres étterem elkötelezett cégfilozófia, valamint egyedi szabályozás nélkül! Ennek eredményeképpen mi is felállítottuk a saját szabályainkat.

  • A pizza tésztát minden nap frissen gyúrjuk adalékanyag-mentes, hagyományos termékekből. A gyors és előre lefagyasztott pizza tészták használatát szigorúan kerüljük!
  • A pizzáinkhoz használt sajtot frissen reszeljük, nem használunk instant, előkészített alapanyagokat. Erre a célra mozzarella sajtot használunk.
  • Pizza szószunk titkos receptúránk alapján, autentikus összetevőkből készül.
  • Minden hozzávaló 100 százalékos tisztaságú. Hiszünk abban, hogy - a több évszázados olasz hagyományoknak megfelelően - csak akkor tudunk minőségi ételeket készíteni, hogyha a pizzáinkhoz felhasznált lisztek, húsok, zöldségek, fűszerek, valamint a sajtok is 100%-os tisztaságúak.
  • A pizza feltétek minősége szintén kiemelt figyelmet élvez. Szakácsaink nagy gonddal válogatják a forrásokat és ízeket.

Szemezgess kínálatunkból, válaszd ki a Neked tetsző ízeket, rendelj bizalommal és fogyaszd egészséggel ételeinket!

Jó étvágyat kívánunk!

Antal József        Antal Eszter               Antal Attila

főszakács           pizza szakács             üzletvezető